thebest.VELIKO.INFO
 
    "Велико Инфо-TheBest" - Безплатна Новина Няма!
     Начало
 
 

"ВЕЛИКО ИНФО THE BEST" е регионално приложение на "ВЕЛИКО ИНФО"

  "Велико Инфо - The Best" е независим електронен вестник, предоставящ актуална и изчерпателна информация за събитията от Старата Столица, Провинцията и Света. Излъчва новини 24 часа в денонощието. Източници на информация са ни световните агенции, авторитетните чуждоезични издания, национални , специализирани и регионални печатни и електронни медии. Част от нашите читататели също са ни активни сътрудници!

  Сайтът се стреми да представя максимално обективно позицията на управляващите, на опозицията и на експертите.

  Приоритет в информационната политика на "Велико Инфо - The Best" са събитията в България през погледа на хора живеещи извън столицата. Предлагаме авторски коментари и анализи, позиции, журналистическите разследвания, интервютата с политици и общественици от старата столица и от страната. За да изразим личната си позицията поддържаме рубриката "Нашето мнение".
   Вашето мнение по актуални въпроси ще можете да изразите във форума ни.

  "Велико Инфо - The Best" е медиата, с която започват деня хората, от които ще зависят събитията в страната!

  "Велико Инфо - The Best" си поставя за цел да стане една от влиятелните Интернет медии в страната и източник на информация за другите медии чрез безплатната си услуга RRS ИНФОРМАТОР .

  Благодарение на добре структурираните страници "Велико Инфо - The Best" е място за ефективна реклама и комуникация, източник на актуална и изчерпателна on-line информация за активните и модерно мислещи хора.

 
 
   
 
 
 
 
For information on menu properties, please see http://www.milonic.com/menuproperties.php